TERMENI SI CONDITII

tack for visit

Va multumim pentru vizitarea siteul Vintage Concept si speram ca va puteti bucura de produsele noastre dispuse spre vânzare.

Acesti termeni si conditii sunt destinati sa clarifice procedurile si modul în care functioneaza Vintage Concept. Prin vizitare, informare sau plasarea unei comenzi înseamna ca sunteti de acord cu termenii si conditiile de utilizare.

Vintage Concept îsi rezerva dreptul de a modifica sau actualiza acesti termeni si conditii. In orice moment, putem sterge, adauga orice informatie sau intrerupe orice activitate fara o notificare prealabila iar prin folosirea in continuare a acestui site sunteti de acord sa respectati aceste modificari sau actualizari.

RETURNAREA PRODUSELOR

Clientul Vintage Concept are dreptul de a returna produsele primite conform legislatiei in vigoare.
Acceptam returnarea produselor in urmatoarele situatii:
  1. Produsele prezinta defecte care nu au fost mentionate pe site-ul nostru
  2. In cazul hainelor, dimensiunile acestora nu corespund nevoilor clientului.
Clientul este obligat sa notifice Vintage Concept intentia sa de a returna produsele achizitionate prin email sau telefonic cel tarziu a doua zi dupa primirea coletului si sa se asigure ca produsele respective vor fi returnate catre Vintage Concept in maximum 3 zile lucratoare de la data primirii coletului, in caz contrar Vintage Concept considera cererea invalida.

Rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la confirmarea returului in cazul in care produsul returnat este in aceeasi stare in care a fost livrat. In caz contrar, Vintage Concept isi rezerva dreptul de a nu efectua rambursul contravalorii produsului respectiv.

In cazul in care produsului respectiv i s-a aplicat o reducere de pret in momentul comenzii, valoarea rambursata catre client va corespunde valorii reale/efective platite de acesta.

In toate aceste situatii, cheltuielile de returnare/re-expediere a produsului vor fi suportate de catre client iar re-expedierea se va face prin intermediul unei companii de curierat rapid.

Prevederile de mai sus sunt aplicabile numai clientilor ale caror produse sunt livrate prin curierat.

Pentru produsele livrate personal sau care au fost ridicate din zona Palatului Parlamentului, nu sunt considerate comert la distanta si nu li se aplica conditiile de returnare a produsului.

RESPECTAREA CONFIDENTIALITATII DATELOR PERSONALE ALE CLIENTULUI

Magazinul Vintage Concept se obliga sa nu faca publice datele personale ale clientilor sau tranzactiilor efectuate. Datele personale vor fi folosite doar in scopul declarat al magazinului sau pentru informarea sau mentinerea comunicarii cu clientul.

Vintage Concept va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe Vintage Concept, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. Vintage Concept poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin diverse forme de informare (newsletter, scrisori, site).