INFORMATII PRODUSE

 1. Vintage Concept vinde piese vechi. Acest lucru inseamna ca articolele au o vechime considerabila si pot sau nu sa prezinte semne vizibile de varsta si/sau uzura. Fiecare articol pe care il vindem este selectat cu cea mai mare atentie la detalii, curatat si dezinfectat.
 2. Noi facem toate eforturile pentru a va prezenta cat mai clar culorile produselor care apar pe site. Totusi, culoarea pe care o vedeti dumneavoastra s-ar putea sa nu corespunda culorii produsului datorita diferentelor de culoare intre cea de pe monitorul dvs. si cea a produsului in sine. Pentru mai multe informatii despre fotografii va rugam nu ezitati sa ne contactati
 3. Toate masurile sunt aproximative, pentru ca fiecare produs are anumite particularitati. Totusi, noi am incercat ca masuratorile sa fie cat mai exacte. Va sfatuim ca inainte de a comanda un obiect vestimentar sa masurati un produs vestimentar care vi se potriveste cel mai bine.

  Masurile sunt exprimate in centimetri:

  • bust: se masoara de la o axila la alta dubland rezultatul
  • talie: se masoara linia taliei si se dubleaza
  • maneci: se masoara de la umar pana la terminatia mansetei
  • lungimea: se masoara de la umar la tiv
  • solduri: masuram linia soldurilor si o dublam

  Toate aceste masuri sunt exprimate la fiecare articol in parte impreuna cu masura mentionata pe eticheta daca aceasta exista.

TERMENI FOLOSITI PENTRU DESCRIEREA UNUI PRODUS

Aproape toate articolele comercializate pe acest site sunt vintage (au mai fost purtate)

 1. CONDITIE EXCELENTA: elementul prezinta usoare semne de utilizare sau de varsta dar isi pastreaza forma originala (in aceasta categorie intra si articolele noi).
 2. CONDITIE FOARTE BUNA: elementul arata unele semne de uzura minore dar este inca in conditie foarte buna.
 3. CONDITIE BUNA: elementul poate avea pete sau defecte, dar mai are inca o cantitate rezonabila de viata ramasa in el.