hur kan jag kopa?

Daca aveti o intrebare sau o nelamurire legata de un produs, va rugam sa ne contactati fie telefonic fie prin email inainte de a plasa o comanda.

  1. Cautati produsul dorit in site.
  2. Apasati butonul CUMPARA pentru a-l adauga in cosul de cumparaturi.
  3. Dupa ce ati adaugat toate produsele in cosul de cumparaturi, apasati butonul COMANDA ACUM din pagina cosului de cumparaturi.
  4. Completati datele de facturare si livrare iar apoi apasati butonul FINAL COMANDA.
  5. Un operator va va contacta (telefonic sau pe email) pentru a confirma comanda.

CUM PLATESC ?

  1. Plata ramburs prin FAN COURIER si POSTA ROMANA in momentul primirii comenzii.
  2. Prin transfer bancar: dupa rezervarea produsului si confirmarea comenzii veti primi prin email toate informatiile necesare transferului bancar.

MODALITATI DE LIVRARE

Coletele se expediaza in timpul cel mai scurt, sau daca acest lucru nu este posibil, in termen de 72 ore din momentul primirii comenzii.

Ne rezervam dreptul de a nu onora acele comenzi care nu prezinta toate datele mentionate in formularul de comanda.

IN BUCURESTI PRODUSELE NOASTRE SE POT RIDICA PERSONAL DIN ZONA PALATULUI PARLAMENTULUI.

TRANSPORTUL este GRATUIT DOAR PRIN POSTA ROMANA daca valoarea coletului este mai mare de 200 RON pentru articole achizitionate din categoriile haine si accesorii vintage.

Vintage Concept foloseste POSTA ROMANA si FAN COURIER pentru expedierea comenzilor.

  1. POSTA ROMANA: in toata tara, prin colet postal/ramburs. Taxa de livrare este taxa POSTEI ROMANE si se calculeaza in functie de greutatea si valoarea coletului. Produsul este ridicat de la oficiul postal unde ati primit comanda.
  2. FAN COURIER: in aria de de acoperire. Livrarea se face de catre FanCourier la domiciliul clientului de regula in 24 de ore de la expedierea comenzii, si poate ajunge la maxim 48 de ore pentru livrarea in anumite zone Pentru specificatii cum ar fi: ora de livrare, adresa sau un punct de reper, va rugam vizitati siteul www.fancourier.ro

Costurile de transport sunt suportate de catre client.

Vintage Concept nu poate raspunde pentru pachetele pierdute sau deteriorate din cauza transportului, intrucat intreaga responsabilitatea a livrarii pachetelor de la sediul Vintage Concept si pana la client cade in atributiile firmei de curierat, oricare ar fi aceasta, conform legislatiei in vigoare.